Elérhetőség

DUNAKESZI

2120 Dunakeszi, Bagoly u 12. (Dunakeszin, a Partner Irodaházban, a MOL benzinkút mellett).
A rendelőnek külön bejárata van a 2-es út felől, a Partner Irodaház Bagoly utcai bejáratát kérjük ne használják a rendelő megközelítésére. 

Autóval érkező ügyfeleink a Bagoly utcában tudnak parkolni. Ezek a parkolóhelyek Göd felől érkezve a MOL benzinkúthoz vezető lekanyarodó sávba besorolva, balra kanyarodás után, a Partner Irodaház Bagoly utca felőli oldalán találhatóak. Dunakeszi felől érkezve közvetlenül a rendelőnket jelző reklámtáblát követően, jobbra kanyarodás után érhetőek el ezek a parkolóhelyek. 

Busszal érkező ügyfeleinknek a TESCO Göd leszállóhelyet ajánljuk. Tekintettel arra, hogy a 2-es sz. főút mellett járda nincsen, biztonságosabbnak tartjuk a rendelelőnket egy kis kitérővel a Sólyom utca - Bagoly utca felől megközelíteni, ami kb. 10 perc sétát jelent. 

BUDAPEST

Rendelésünk Budapesten, a XIII. kerületben található, a Duna Plaza mellett lévő Prestige City-ben.

Budapest, Meder u. 8/B, 4. em./2.

Megközelíthető autóval, vagy a Gyöngyösi utcai metró megállótól a Duna partig tartó rövid sétával. Közvetlenül a Prestige City bejárata előtt fizető, őrzött parkoló áll rendelkezésükre, az épület mellett pedig kulturált környezetben ingyenesen használható gépkocsi megállóhelyek találhatóak.

A Prestige City recepciójánál nem kell bejelentkeznie. A bejárattól jobbra található liftet használva juthat el a 4. emeletre, ahol a rendelőnk található.

A rendelő bejáratánál nem kell csengetnie, a gombot elfordítva asszisztensnőnk már várja Önöket.


Vissza az előző oldalra